Adresa – text

Instagram feed

+40722559908 contact@rendler.ro

Gracello di Calce

HomeGracello di Calce

Grassello di Calce

   

ZUGRAVEALA DECORATIVA PENTRU INTERIOR

CARACTERISTICI:

GRASELLO DI CALCE, este un produs in pasta, gata pregatit si se recomanda,  in special, pentru protejarea si decorarea peretilor interiori ai incaperilor de o deosebita valoare. Deasemenea, acesta este foarte usor de intretinut fiind lavabil si avand un grad redus de absorbtie a prafului; se garanteaza durata acestuia in timp printr-o optima aerisire a suportului; se aplica usor si este disponibil in multe variante elegante.

COMPOZITIE:

GRASELLO DI CALCE are in compozitie in principal, “var” avand calitatea  unei stationari indelungata ; acesta este in actiune cu pigmenti si alte materii anorganice si diversi aditivi, ceea ce ii completeaza formula de compozitie.

UTILIZARI:

GRASELLO DI CALCE  pentru interior, este ideal pentru decorarea cu un strat subtire a peretilor sau plafoanelor din diverse incaperi.

PREGATIREA  SUPORTULUI:

Peste gletul extrafin, se aplica o mana de fixativ ISOACRIL, diluat cu apa in raport de 1 litru ISOACRIL : 4-6 litri apa, asigurandu-se ca suportul s-a solidificat si in profunzime. Inainte de a aplica GRASELLO DI CALCE pe diverse suporturi, este recomandata o verificare preliminara a aderentei si a soliditatii fondului.

APLICAREA:

Materialul se intinde pe suprafata respectiva cu o spatula de inox cu care, ulterior, se incepe nivelarea acestuia, cu o lejera presiune pana cand se obtine o suprafata lucioasa uniform.

CONSUMUL:

Consumul mediu este de cca. 1 kg / mp pe tencuieli corect solidificate.

AMBALAJ:

Galeti de 5- 25 KG.

Timp de valabilitate 2 ani la temperaturi intre +5°C si +35°C in ambalajul original, sigilat.

 

AVERTISMENTE:

A nu se folosi GRASELLO DI CALCE  la temperaturi sub +10°.

DATE SPECIFICE:

Greutatea specifica a amestecului este de 1,3 kg/litru. Temperatura de lucru normal si uniform este +10°C , Finisaj lucios- fara ceara. Culori- Alb, diverse culori.