Adresa – text

Instagram feed

+40722559908 contact@rendler.ro

Marmo Antico Travertino

HomeMarmo Antico Travertino

Marmo Antinco Travertino

 

 Marmo Antico            Marmo Antico       Marmo Antico 

Travertino Fin            Travertino Pasta        Travertino

Protejeaza si decoreaza tencuielile; le protejeaza, deoarece fiind realizat din materii prime naturale  integrate perfect cu aditivi recomandati de tehnologia  moderna, garanteaza tencuielilor cea mai buna rezistenta la agentii atmosferici agresivi ; le decoreaza, pentru ca se poate realiza cu finisaje satinate tip marmura sau de tipul zugravelilor clasice veneziene, remarcandu-se prin cromatica nealterata in timp.

COMPOZITIE:

MARMO ANTICO TRAVERTINO este compus din material precum: varul stins, lianti, praf de marmura cu diferite granulatii, pigmenti anorganici si alti aditivi speciali.

UTILIZARI:

MARMO ANTICO TRAVERTINO este ideal pentru finisarea pretioasa a cladirilor artistice fie noi sau vechi; deasemenea foarte indicat pentru valorificarea arhitecturii Centrelor Istorice.

PREGATIREA SUPORTULUI:

MARMO ANTICO TRAVERTINO  se aplica direct peste gletul uniform ( in cazul constructiilor noi). In situatia in care peretele este déjà vopsit, acesta trebuie curatat astfel incat sa se ajunga la tencuiala curata si fara deteriorari; daca aceasta nu necesita reparatii, atunci se aplica o mana de fixativ  MICROFISS diluat cu apa 1:1, iar daca prezinta defecte acestea se inlatura prin retencuirea locurilor afectate.

APLICAREA:

Se amesteca 22 kg de produs cu 6-7 litri apa, pana cand se obtine o pasta moale si omogena. Aplicati materialul pe tencuiala cu o spatula (foaie glet)  de inox sau mistrie lucrand cu presiune pana cand se obtine un efect semilucios. Acum, inainte sa se intareasca, se poate realiza  efectul “ travertino”, folosindu-se de un nod de inox cu diametru de 2-3 mm, facandu-se striuri orizontale la o distanta de 15 cm intre ele si alternant, verticale  la o distanta  de 30 cm intre ele apansand cu forta astfel incat sa se creeze rosturi adanci de cca. 1-2 mm. Aspectul final va trebui sa fie similar cu  al unei suprafete imbracate in placi de marmura avand efectul sau satinat si rosturile vizibile si curate.

CONSUMUL:

Consumul mediu este de cca. 1,5-2 kg / mp in functie de gradul de finisare al fondului.

AMBALAJ:

Saci de 22 kg.

Timp de valabilitate, cel putin, 6 luni. Se pastreaza la temperaturi intre +5° C si +35° C.

AVERTISMENTE:

A nu se folosi la temperaturi sub +10°C. Este indicata umezirea acestuia in timpul primelor doua zile de aplicare, in special daca este la exterior. Se amesteca bine pana se omogenizeaza perfect; produsul, inainte sa se aplice nu trebuie sa aiba granule; La exterior, se recomanda , pentru o durata mai lunga a produsului, aplicarea unei maini de impermeabil siliconic la 7 zile de la finisare.

DATE SPECIFICE:

Greutatea specifica a amestecului este de 1,73 kg/litru. Rezistenta la raze UV- optima, Finisaj semilucios- fara ceara. Culori- diverse.