Adresa – text

Instagram feed

+40722559908 contact@rendler.ro

Marmorino Classico

HomeMarmorino Classico

Marmorino Classico

Zugraveala decorativa pentru interior si exterior pe baza de calciu. Permite obtinerea unui finisaj caracterizat de nuante si efecte cromatice care depind foarte mult de abilitatea decoratorului. Marmorino Classico este utilizata si in interventiile de restaurare, chiar si in cazul obiectivelor istorice si/sau artistice.

CARACTERISTICI:

MARMORINO CLASSICO protejeaza si decoreaza tencuielile; le protejeaza, deoarece fiind realizat din materii prime naturale  integrate perfect cu aditivi recomandati de tehnologia  moderna, garanteaza tencuielilor cea mai buna rezistenta la agentii atmosferici agresivi, inclusiv la cei specifici ambientului industrial si marin ; le decoreaza, pentru ca se poate realiza cu finisaje lucioase tip marmura sau de tipul zugravelilor clasice veneziene, remarcandu-se prin cromatica nealterata in timp. MARMORINO CLASSICO are o absorbtie redusa de praf si smog.

COMPOZITIE:

MARMORINO CLASSICO este compus din materiale precum: varul stins,  praf de marmura cu diferite granulatii, pigmenti anorganici si alti aditivi speciali.

UTILIZARI:

MARMORINO CLASSICO este ideal pentru finisarea pretioasa a cladirilor artistice fie noi sau vechi; deasemenea foarte indicat pentru valorificarea arhitecturii Centrelor Istorice.

APLICAREA:

Pentru folosirea la exterior, se amesteca 25 kg de Marmorino Classico cu 2-3 kg de ciment alb “Portland”. Se aplica pe peretele umezit in prealabil, cu o mistrie sau spatula de inox, apasand cu forta pentru a se obtine efectul lucios.

CONSUMUL:

Consumul mediu este de cca. 2-2,5 kg / mp in functie de gradul de finisare al fondului.

AMBALAJ:

Galeti de  25 KG.

Timp de valabilitate 2 ani la temperaturi intre +5°C si +35°C.

AVERTISMENTE:

A nu se folosi la temperaturi sub +10°C. Este indicata umezirea acestuia in timpul primelor doua zile de aplicare, in special daca este la exterior. Se amesteca bine pana se omogenizeaza perfect; produsul, inainte sa se aplice nu trebuie sa aiba granule; La exterior, se recomanda , pentru o durata mai lunga a produsului, aplicarea unei maini de impermeabil siliconic la 7 zile de la finisare.

DATE SPECIFICE:

Greutatea specifica a amestecului este de 1,55 kg/litru. Rezistenta la raze UV- optima, Finisaj lucios- fara ceara. Culori- diverse.