Adresa – text

Instagram feed

+40722559908 contact@rendler.ro

Stucco Veneziano

HomeStucco Veneziano

Stucco Veneziano

 

ZUGRAVEALA DECORATIVA PENTRU INTERIOR CU EFECT DE “STUCCO VENEZIANO”.

CARACTERISTICI:

ANTICO STUCCO VENEZIANO, repropune eleganta si cromatica, pentru care interioarele constructiilor veneziene au fost considerate un exemplu de rafinament si eleganta deosebita. Datorita ANTICO STUCCO VENEZIANO , este posibila si in ziua de astazi decorarea interioarelor pretioase redandu-le patina clasicului cu ajutorul tehnicilor moderne care dau  materialelor caracteristici precum practicabilitatea, eficienta, garantie si durata. ANTICO STUCCO VENEZIANO ofera  finisaje lucioase de tipul marmurei avand un grad ridicat de respingere a prafului.

COMPOZITIE:

Structura ANTICO STUCCO VENEZIANO, este realizata  pe baza de carbonati de calciu cu granulatie foarte fina. Compozitia este de natura sintetica in combinatie cu polimeri care o fac moale si foarte usor de aplicat. Aditivii antibacterieni cu spectru larg ii garanteaza rezistenta in timp la actiunea biodegradabila a bacteriilor, in timp ce pigmentii sunt realizati din oxizi sintetici.Agentii de dispersie si stralucire sunt de natura sintetica si ii ofera specificul finisaj stralucitor-satinat.

UTILIZARI:

ANTICO STUCCO VENEZIANO , este finisajul ideal pentru a reda pretioase interioarele artistice ale cladirilor noi cat si a celor vechi. Dealtfel, gama sa de culori il face agreabil chiar si in interioarele unde stilul nou se imbina cu cel antic.

PREPARAREA SUPORTULUI:

. Se aplica gletul uniform, dupa care se trateaza cu un strat de amorsa.

APLICAREA:

ANTICO STUCCO VENEZIANO , se  intinde cu spatula de inox, sau spaclu in trei straturi; se recomanda atentie la eliminarea eventualelor denivelari aparute la fiecare aplicare, cu o bucata de smirghel cu granulatie mica. Se creeaza venaturi de marimea si forma dorita tot cu ajutorul spatulei, inainte sa se usuce complet.

CONSUMUL:

Pe un fond bine nivelat, consumul de ANTICO STUCCO VENEZIANO este de circa 1kg/mp.

AMBALAJ:

Galeti de 5 – 10 – 25 KG.

Timp de valabilitate 2 ani.

AVERTISMENTE:

Produsul nu este toxic; se recomanda amestecarea acestuia in galeata inainte de a fi utilizat, in cazul depozitarii indelungate.

DATE SPECIFICE:

Greutatea specifica este de 1,7 kg/litru. Culori, la cerere.